Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Πίσω

SERVICE SERVICE

Κλείστε το επόμενο Service σε ένα συνεργείο EUROREPAR Car Service

Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητη για την ομαλή του λειτουργία.

Στο εγχειρίδιο του οχήματος σας ή στον οδηγό συντήρησης του, ο κατασκευαστής έχει καθορίσει ακριβώς τι χρειάζεται το όχημά σας σε διάφορα στάδια της ζωής του. Για παράδειγμα, στα 20.000 χλμ. ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε το φίλτρο καυσίμου, ή σε 40.000 χλμ. ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τα μπουζί.

Στην EUROREPAR Car Service, είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις σέρβις ειδικά για το όχημα σας. Αντικαθιστούμε το λάδι κινητήρα, τα απαραίτητα φίλτρα και σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε άλλη εργασία. Ακόμα και αν το όχημά σας καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση, θα διασφαλίσουμε ότι αυτή προστατεύεται ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Όποιο αυτοκίνητο κι αν οδηγείτε, κάθε Συνεργείο EUROREPAR Car Service είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά εργαλεία νέας τεχνολογίας.

Έτσι, υπάρχει γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση και επίλυση τυχόν σφαλμάτων.

Οι ερωτήσεις σας

Ναι. Όταν κλείνετε σέρβις για το αυτοκίνητό σας στην EUROREPAR Car Service , απλά ενημερώστε μας ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται εντός εγγύησης. Εμείς θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί το σέρβις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε  να διατηρηθεί η εγγύησή του.

Όσο το αυτοκίνητό σας συντηρείται σύμφωνα με αυτές τις προδιαγραφές, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε συνεργείο για την εκτέλεση του σέρβις χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την εγγύησή σας.

icon-gear