Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Πίσω

Κ.Τ.Ε.Ο. Κ.Τ.Ε.Ο.

Κλείστε ραντεβού για προέλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο

Μόλις το αυτοκίνητο σας κλείσει τα 4 έτη από την ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας, και κάθε 2 χρόνια εκ των υστέρων, θα πρέπει, σύμφωνα με τον νόμο, να περάσει από την διαδικασία ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο. Η ετήσια συντήρηση εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο σας είναι αξιόπιστο, και ότι πληροί τα πρότυπα ασφαλείας και περιβάλλοντος.

Κατά την εισαγωγή του αυτοκινήτου σας σε ένα Συνεργείο EUROREPAR Car Service, για έναν προέλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο. μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Θα παραλάβετε μια λεπτομερή έκθεση της επιθεώρησης του αυτοκινήτου σας καθώς και μία δωρεάν εκτίμηση για επισκευές που απαιτούνται  προκειμένου το αυτοκίνητο να περάσει Κ.Τ.Ε.Ο.

 

Συμβουλή Eurorepar Car Service

  • Υπάρχουν κάποιοι βασικοί έλεγχοι που μπορείτε να κάνετε πριν επισκεφθείτε το ΚΤΕΟ…

  • …. ελέγξτε τα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου σας. Οι προβολείς, οι ενδεικτικές λυχνίες, τα φλας και τα πίσω φώτα, όλα πρέπει να λειτουργούν σωστά.

  • ... ελέγξτε τους τροχούς και τα ελαστικά σας. Οποιαδήποτε ζημιά στους τροχούς μπορεί να είναι λόγος απόρριψης στο Κ.Τ.Ε.Ο., ενώ το πέλμα των ελαστικών πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,6 χιλιοστά. Ιδανικά θα πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας προτού φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

  • ... ελέγξτε τα φώτα φρένων. Όταν πιέζετε το πεντάλ φρένου, πρέπει να ανάψουν τα κόκκινα φώτα φρένων. Μπορεί να χρειαστείτε έναν φίλο για να σας βοηθήσει ή απλά να σταθείτε με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου γυρισμένο σε τοίχο ή αντανακλαστική επιφάνεια για να ελέγξετε μόνοι σας.

  • ... ελέγξτε την πινακίδα κυκλοφορίας. Καθαρίστε κάθε βρωμιά και βεβαιωθείτε ότι η πινακίδα σας είναι ευανάγνωστη.

  • ... ελέγξτε τα επίπεδα υγρών. Πολύ χαμηλά επίπεδα υγρού καθαρισμού παρμπρίζ, λαδιού κινητήρα, είναι συνήθη αίτια απόρριψης από Κ.Τ.Ε.Ο. Συμπληρώστε όπου απαιτείται πριν από τον έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.

  • ... ελέγξτε τους υαλοκαθαριστήρες σας. Αν οι υαλοκαθαριστήρες αφήνουν ραβδώσεις στο παρμπρίζ όταν ενεργοποιηθούν, το όχημά σας θα απορριφθεί στο Κ.Τ.Ε.Ο.

Οι ερωτήσεις σας

Ένας έλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο. απαιτεί συνήθως 45-60 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

icon-gear