Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Πίσω

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Συμβουλευτείτε έναν ειδικό για τις αναρτήσεις σας

Τα δύο κύρια στοιχεία του συστήματος ανάρτησης του αυτοκινήτου σας είναι τα ελατήρια και τα αμορτισέρ. Σε γενικές γραμμές, τα ελατήρια μπορεί να διαρκέσουν για όλη τη διάρκεια ζωής ενός οχήματος, εκτός εάν έχουν υποστεί φθορά. Τα αμορτισέρ από την άλλη πλευρά, θα φθαρούν με την χρήση του αυτοκινήτου και με την πάροδο του χρόνου.

Εάν έχετε παρατηρήσει οποιαδήποτε αλλαγή στον χειρισμό του οχήματός σας ή στο κράτημα στο δρόμο, αναθέστε σε ένα Συνεργείο EUROREPAR Car Service να ελέγξει τις αναρτήσεις σας για πιθανή βλάβη.  

Συμβουλή Eurorepar Car Service

  • …Ένας απλός οπτικός έλεγχος αρκεί, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανή διαρροή από τα αμορτισέρ.

  • …Τα πολύ φθαρμένα αμορτισέρ μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη φθορά στα ελαστικά σας. Εάν παρατηρήσετε ότι τα ελαστικά σας έχουν φθαρεί πολύ γρήγορα, ζητήστε από έναν εκπαιδευμένο τεχνικό να ελέγξει τα αμορτισέρ.

Οι ερωτήσεις σας

Η πιο πιθανή απάντηση είναι ότι τα αμορτισέρ έχουν φθαρεί.

Αν έχετε παρατηρήσει συγκεκριμένα κάποια αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να μας το φέρετε για να γίνει ένας Τεχνικός έλεγχος.

 

Είναι πολύ σημαντική η καλή λειτουργία του συστήματος ανάρτησης του αυτοκινήτου, διότι σας παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια.

icon-gear