Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Πίσω

Η EUROREPAR CAR SERVICE ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η EUROREPAR CAR SERVICE ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σήμερα αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετράει πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 30 χώρες. Την επένδυση και ανάπτυξη της EUROREPAR Car Service στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι σήμερα  έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους 10 σημεία EUROREPAR Car Service ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Το δίκτυο των συνεργείων της EUROREPAR Car Service μπορεί να προσφέρει  υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α,  σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών.

Διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα “multibranding” τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών.  Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί  να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία  συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής. Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων,  ο κάθε τεχνικός του δικτύου EUROREPAR Car Service μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τα διαστήματα  του σέρβις  κάθε μοντέλου ( χιλιομετρικά ή χρονικά ), καθώς και ποιά ανταλλακτικά και ποιές εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε σέρβις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η συντήρηση ενός αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του.

Στον ιστότοπο www.eurorepar.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το δίκτυο των συνεργείων της EUROREPAR Car Service καθώς και το σύνολο των εργασιών – ανταλλακτικών που παρέχουν. 

icon-gear