Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Πίσω

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ MULTIBRAND ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το  Δίκτυο   EUROREPAR Car Service είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο  Συνεργείων  που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για οχήματα όλων των μαρκών με πάνω από 2.500 μονάδες λειτουργίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των multibrand επισκευών  το Δίκτυο   EUROREPAR Car Service έχει πρόσβαση στην απαραίτητη  Τεχνική βιβλιογραφία, και  στην ευρεία , πληρέστατη  και καθιερωμένη πλέον στο χώρο του αυτοκινήτου γκάμα ανταλλακτικών  EUROREPAR  με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική επισκευή και συντήρηση  της πλειοψηφίας των μοντέλων ανά μάρκα.

Χιλιάδες είναι πλέον οι Ανεξάρτητοι Επισκευαστές ανά τον κόσμο οι οποίοι επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας για να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους , να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και να ενδυναμώσουν τη σχέση  εμπιστοσύνης με τους πελάτες  τους.

Ως μέλος του Δικτύου EUROREPAR Car Service , η επιχείρηση σας θα έχει πρόσβαση  σε όλη την απαραίτητη Τεχνική Βιβλιογραφία,  σε κύκλους εκπαιδεύσεων , σε μια ευρύτατη γκάμα ανταλλακτικών και σε υλικό επικοινωνίας και προώθησης των υπηρεσιών σας στους πελάτες σας. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε ενα ανταγωνιστικό και ποιοτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων Ανεξάρτητων Συνεργείων.

icon-gear