Βρείτε το πλησιέστερο Συνεργείο

Οι ερωτήσεις σας

Ναι. Όταν κλείνετε σέρβις για το αυτοκίνητό σας στην EUROREPAR Car Service , απλά ενημερώστε μας ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται εντός εγγύησης. Εμείς θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθεί το σέρβις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε  να διατηρηθεί η εγγύησή του.

Όσο το αυτοκίνητό σας συντηρείται σύμφωνα με αυτές τις προδιαγραφές, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε συνεργείο για την εκτέλεση του σέρβις χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την εγγύησή σας.

Τα ταμπούρα χρησιμοποιούν  σιαγόνες μέσα σε ένα περίβλημα (το τύμπανο) για την επιβράδυνση του οχήματός σας. Οι σιαγόνες των φρένων  ωθούνται προς τα έξω, και φρενάρουν το τύμπανο προκαλώντας τριβή. Τα δισκόφρενα από την άλλη πλευρά είναι διατεταγμένα διαφορετικά, με έναν δίσκο που είναι τοποθετημένος σε κάθε τροχό και επιβραδύνει με τα τακάκια φρένων. Και πάλι αυτό προκαλεί τριβή και επιβραδύνει το όχημα.

Τα δισκόφρενα γενικά παρέχουν μεγαλύτερη δύναμη πέδησης και στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα ταμπούρα είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος, όπου απαιτείται λιγότερο φρενάρισμα.

Και οι δύο τύποι συστημάτων πέδησης χρησιμοποιούν την ίδια αρχή εφαρμογής τριβής για την επιβράδυνση του οχήματός σας, επομένως και οι δύο θα φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.

Οι μονάδες κλιματισμού αυτοκινήτων είναι συστήματα ιδιαίτερα πολύπλοκα. Υπάρχουν διάφορες αιτίες που μπορεί να προκαλούν το πρόβλημα. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τυχόν προβλήματα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας -  Βρείτε στο πλησιέστερο συνεργείο

Εάν η ενδεικτική λυχνία μπαταρίας ανάβει στον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου, ενδέχεται να μην φορτίζεται η μπαταρία. Είναι πιθανό ο εναλλάκτης να μην λειτουργεί σωστά ή η μπαταρία να χρειάζεται αντικατάσταση.

Και στις δύο περιπτώσεις, είναι σημαντικό να ελεγχθεί η μπαταρία από τους τεχνικούς μας. Εάν η μπαταρία αποφορτιστεί εντελώς, δεν θα μπορείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας.

Τα φώτα Xenon είναι μια σχετικά νέα εξέλιξη στα σύγχρονα αυτοκίνητα. Εκπέμπουν φως που είναι πιο κοντά στο φως της ημέρας από τα φώτα αλογόνου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ πιο ισχυρά και διαρκούν πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά φώτα.

Όταν χρειάζονται αντικατάσταση, τα φώτα Xenon χρησιμοποιούν έναν συγκεκριμένο τύπο λαμπτήρα. Αυτά περιέχουν αέριο Xenon, αντλώντας 20.000 βολτ (σε σύγκριση με 12 βολτ για έναν παραδοσιακό λαμπτήρα).

Ένας από τους τεχνικούς μας θα μπορέσει να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες Xenon.

icon-gear